На площі Ринок у Буську відбувся концерт до Дня міста та благодійний ярмарок

Дата: 01.10.2023 18:45
Кількість переглядів: 129

Фото без опису1 жовтня до Дня міста у сквері, що на площі Ринок, відбулася святкова патріотична концертна програма за участю кращих вокальних, інструментальних, танцювальних колективів, окремих виконавців.

Там же було організовано благодійну ярмарку з різноманітними смаколиками газдинь з населених пунктів нашої громади.

Усі виручені кошти, як зазначили організатори, підуть на придбання маскувальних сіток для наших захисників, які зараз перебувають на передовій.

🔸Привітав жителів з днем міста Буський міський голова Ростислав Сліпець.

"Бажаю, щоб з кожним роком наше рідне місто розквітало і ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб воно завжди єднало і гуртувало нас в одну велику бузецьку родину.

Щиро дякую та вклоняюся нашим захисникам, що маємо можливість жити під нашим синьо-жовтим прапором, на своїй землі, говорити рідною мовою, виховувати дітей на основі звичаїв нашого народу та його культурних надбань, вшановувати Героїв і пам’ятати наше минуле.

Нехай у місті завжди панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток.

Процвітання усім нам і якнайшвидшої перемоги над ворогом!", - зазначив у своєму вітанні міський голова.

🔸Більше трьох годин тривала патріотична концертна програма. Поряд для дітей проводили майстер-класи та можна було записатися у Пласт - національну скаутську організацію, якій вже більше ста років, діяла фотозона, оздоровчо-спортивні ігри для дітей і дорослих соціального проєкту "Активні парки". Тут же можна було написати побажання українським воїнам-захисникам чи придбати творчі вироби гуртківців Буського БДЮТу.

🔸Вела захід - директор міського Народного дому Любов Огороднік.

🙏Велика подяка за організацію заходу та ярмарку Буському міському комунальному підприємству (кер.Надія Пінтоха), працівникам культури та освіти, ГО "Думай серцем", старостам, активним мешканцям населених пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь