У четвер, 26 жовтня, в актовій залі Буського ЗЗСО - Гімназії ім.Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка для 50 представників учнівського самоврядування та активної молоді нашої громади відбувся тренінг на тему: «Волонтерство. Пошук можливостей»

Дата: 27.10.2023 14:51
Кількість переглядів: 73

Фото без описуЗахід організували представники Львівського обласного молодіжного центру та Буського молодіжного центру за сприяння Буської міської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.

🔸 Тренерка та референт розвитку Львівського обласного пластового центру Юлія Кравченко розповіла бузецькій молоді, хто такий «волонтер», як ним стати, які є види волонтерства.

Базові знання були закріплені практичними вправами: учні називали багато видів волонтерства та обговорювали їх значимість. Підліткам важливо розуміти, що волонтерство - це можливості, які дуже сильно можуть змінити їх життя та життя громади на краще.

🔸 Як зазначила Юлія Кравченко, важливо та вкрай необхідно з раннього віку долучати молодь до добрих справ і формувати спільноту волонтерів.

«Волонтерство — це діяльність, яка допомагає сформувати в собі особистість, зрозуміти наскільки важливо допомагати та наскільки круто це робити зі своїми однодумцями. Тому, не варто боятись пробувати нове. Це - неосяжні горизонти», - сказала вона.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь