Міський голова Ростислав Сліпець підписав меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади"

Дата: 06.11.2023 14:18
Кількість переглядів: 94

Фото без описуСьогодні, 6 листопада, Буський міський голова Ростислав Сліпець в рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" спільно з іншими п'ятьма очільниками громад області взяв участь у підписанні меморандуму про співпрацю, яке відбулося у Львові в будівлі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

«Приємно, що ще шість територіальних громад Львівщини приєднались до цього важливого проєкту. Голови та мешканці громад прийняли рішення організувати у себе безпековий простір, де підтримувати правопорядок та забезпечувати законність буде поліцейський офіцер громади. Це вже буде виключно «ваш» поліцейський, якому ви створите умови для роботи і який буде обслуговувати вашу громаду. А його співпраця з адміністрацією ляже в основу створення безпечного середовища для місцевих мешканців», - зазначив під час підписання керівник поліції Львівщини - генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський.

🔸 Зазначимо, що головною метою проєкту «Поліцейський офіцер громади» є забезпечити кожну територіальну громаду поліцейським офіцером, який надаватиме мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечуватиме правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагуватиме на проблеми громади та запобігатиме вчиненню правопорушень. Проєкт впроваджується для реалізації принципу взаємодії поліції та громад на засадах партнерства, а оцінюють роботу правоохоронців самі мешканці.

Усі поліцейські офіцери громад пройшли конкурсний відбір та навчання, забезпечені службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та усім необхідним для роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь