Сила нашої громади у спільній співпраці для допомоги нашим захисникам

Дата: 12.01.2024 20:17
Кількість переглядів: 79

Фото без описуДрони є важливим компонентом захисту України на полі бою, тому Парафіяльна громада церкви Св.Вх.Ап. Петра і Павла м.Буська (65 тис.грн.) спільно з Буською міською радою (37 тис.700 грн.) придбали загальною вартістю 102 тис.700 грн. квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo для 14-тої окремої механізованої бригади ім.Князя Романа Великого, яка виконує бойові завдання на Куп’янському напрямку, що на Харківщині.

▶️Дрон сьогодні, 12 січня, передано отцями Петром та Іваном Салабаями на фронт через мешканця Буська, який служить у 14-й бригаді.

‼️Також ще три FPV-дрони камікадзе Avenger 7 вартістю 54 тис.грн. придбала церковна громада церкви св.Петра і Павла м.Буськ. Та один купили освітяни Буської МТГ. Всі вони найближчі дні допомагатимуть знищувати ворожу техніку та живу силу противника воїнам 420 окремого стрілецького батальйону 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, у складі якого захищає Україну чимало наших земляків.

🙏Зазначимо, що Парафіяльна громада церкви Св.Вх.Ап. Петра і Павла м.Буська щоразу активно допомагає продуктами харчування, одягом, військовими обладунками, іншими необхідними для військових речами нашим захисникам, які знаходяться на передовій, опікується тими, хто отримав поранення та проходить реабілітацію у Золочівському госпіталі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь