Працівники виконкому Буської міської ради купили військовим тепловізор

Дата: 26.01.2024 16:15
Кількість переглядів: 57

Фото без описуБуська міська рада не стоїть осторонь в цей нелегкий для країни час та надає вагому фінансову допомогу Збройним силам України, а також допомагає забезпечити наших військових технічними засобами.

✅В рамках ініціативи «Злий лелека Буської міської ради» працівники виконавчого комітету міської ради придбали за власні кошти для 64 батальйону 103 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ тепловізор ThermEye Cyclops 350 (54 тис.500 грн.) з надчутливими датчиками та з потужною оптикою.

▶️Завдяки такому пристрою військові ефективно виконуватимуть бойові завдання, почуватимуться безпечніше під час чергування на позиціях уночі та матимуть змогу бачити ворога так само, як вдень на відстані до 2600 метрів, навіть під час атмосферних опадів.

✅ - Ми постійно допомагаємо нашим воїнам: і дронами, і продуктами, і іншими речами. Тепер купили працівники виконавчого комітету необхідний тепловізор, який врятує життя не одного військового. Дякую кожному хто наближає нас до Перемоги. Ми не зупиняємось, а працюємо далі, - зазначив Буський міський голова Ростислав Сліпець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь