25 січня відбулася виробнича нарада завідувачів філій Народних домів Буського міського НД

Дата: 26.01.2024 16:18
Кількість переглядів: 58

Фото без описуФото без описуПеред її початком з мистецьким вітанням виступив дівочий вокальний дует у складі Андріани Дяків та Анастасії Дупелич філії Народного дому с.Ожидів (завідувач Марія Коза).

🔸 Про підсумки здачі річних статистичних звітів (форма 7 –нк ) за 2023 р. завідувачами філій Народних домів Буського МНД розповів головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради Дмитро Татарин.

🔸 Надалі директор Буського НД Любов Огороднік акцентувала увагу присутніх на основних напрямках планування та організації роботи філій Народних домів у поточному році.

🔸 Про організацію роботи та здійснення методичного супроводу методистами Буського МНД та про проведення навчально-методичних об’єднань поділилася у своєму виступі провідний методист культурно-освітньої роботи Буського МНД Ірина Калиновська.

🔸 Питання підготовки до огляду-конкурсу читців та театральних колективів, присвяченого 210-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, озвучила методист Буського МНД Оксана Шквір.

Також слово мала голова районного товариства «Просвіта» Людмила Ціхоцька. Вона подякувала за активну участь працівників культури в конкурсах та мистецьких акціях, які проводить товариство і оголосила про початок обласної просвітянської акції до Дня народження Т. Шевченка.

🔸 На завершення було проведено навчання з питань пожежної безпеки у закладах культури провідним інспектором ВЗНС Золочівського РУ ГУДСНС у Львівській області Володимиром Райтою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь