Розпочинаємо виготовлення дронів

Дата: 01.02.2024 17:50
Кількість переглядів: 67

Фото без описуНа війні дрони дуже потрібні нашим захисникам, адже їхня ефективність доведена неодноразово. Тому ініціатива «Злий лелека Буської міської ради» прийняв рішення спробувати долучитися до виготовлення FPV-дронів, які можуть нести вагу до півтора кілограма на відстань до 10 кілометрів досить легко.

▶️Розпочали із придбання необхідних запчастин для збору першого дрону, який допоможе нам один із волонтерів скласти. Після того, як вийде скласти перший дрон, його випробують військові із 420 бригади і дадуть нам сигнал, що успішно все вдалось, тоді розпочнемо роботу над виготовленням ще більше дронів.

▶️Волонтери кажуть, що збираючи БпЛА самостійно, а не купуючи готовий, можна зекономити від чотирьох до п’яти тисяч гривень. За зекономлені кошти ще можна купити різні деталі, - таким чином ще більше буде дронів.

✅«Це дуже потрібна робота, бо наразі ми бачимо, яка зараз ситуація складна з дронами й цю ситуацію можна поліпшувати такими ініціативами. Якщо в нас громаді є люди, які вміють і мають бажання також допомогти з виготовлення FPV-камікадзе, зголошуйтесь в міську раду. Разом об’єднаючи зусилля ми наблизимо перемогу», - каже Буський міський голова Ростислав Сліпець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь