Передаємо ще один дрон на передову

Дата: 07.02.2024 09:23
Кількість переглядів: 111

Фото без описуНа прохання нашого земляка Сергія Лісовця з батальйону OPFOR 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади в Буській МТГ було оголошено збір коштів та закуплено для потреб захисників квадрокоптер DJI MAVIC 3 PRO вартість 96 тис.600 грн., який допомагатиме військовим виконувати бойові завдання з пошуку полеглих захисників на полі бою.

‼️До збору коштів, якими займалися волонтери Руслан Кузик та Василь Данильчук, долучилися чимало наших мешканців. Особлива подяка працівникам виконавчого комітету Буської міської ради, жителям с.Побужани, школярам та директору Новомилятинського Народного дому, які чи не найбільше доклалися до збору коштів.

✊Вже через тиждень, 15 лютого волонтери Руслан Кузик, Ігор Репецький, Василь Данильчук передадуть дрон військовим, які на передовій біля м.Дружківка, що на Донеччині.

✅«Спільно з волонтерами продовжуємо роботу щодо підтримки наших бійців й робимо все від нас можливе, щоб хлопці, які сьогодні боронять нашу країну, мали необхідні безпілотники для нищення російського ворога!» – наголосив міський голова Ростислав Сліпець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь