У Буську з початку року сплели більше 100 маскувальних сіток і 25 кікімор

Дата: 05.04.2024 11:27
Кількість переглядів: 49

Фото без описуЩодня у будні та вихідні, зранку  і  до вечора, в приміщенні колишнього ЦНАПу Буської міської ради не перестає кипіти робота. Тут з початку року надбужанським волонтером Романом Гаєвським налагоджено виробництво маскувальних сіток для військової техніки та кікімор для снайперів, які плетуть для наших захисників жінки - мешканки Буська.

▶️Як розповів Роман Гаєвський, який днями отримав чергову Подяку від однієї з військових частин, на сьогодні українським воїнам вже відправлено на Харківський, Лиманський, Донецький та Запорізький напрямки через волонтерів чи поштою 100 маскувальних сіток та 25 кікімор. Зараз дівчата завершують плести ще 7 сіток, які вже днями відправлять у зону активних бойових дій.

🇺🇦Серед тих, хто отримав наші маскувальні сітки та кікімори: 80-та, 53-я, 103-я, 14-а, 36-а, 10-а бригади, 703-й полк, 64-й, 67-й ОМБр, полк НГУ "Азов", 1-а президентська бригада, ін. Військові тепер самі роблять замовлення, якого розміру та маскувального кольору потрібні сітки, тому роботи є чимало.

▶️За словами Буського міського голови Ростислава Сліпця, насправді, маскувальна сітка – це дуже важливий елемент ведення позиційної війни. Здебільшого, завдяки наявності маскувальних сіток підрозділи мають змогу залишатися непоміченими з неба та врятувати своє життя і техніку.

✅«Часто спілкуюся з нашими захисниками, і серед потреб завжди є актуальними маскувальні сітки, тому міська рада всебічно допомагає волонтерам з матеріалами, закуповуючи рулони спеціальної тканини різних камуфляжних відтінків, що разом з капроновими рибальськими сітками, дає можливість виготовляти дуже якісні та легкі маскувальні засоби для потреб наших захисників. Вдячний жінкам, які щодня під керівництвом Романа приходять та безперервно плетуть сітки, адже лише спільними силами, всебічною підтримкою нашого війська здобудемо таку бажану Перемогу над ворогом», - зазначив Ростислав Сліпець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь