Учнівська молодь с.Побужани зібрала кошти та придбала для захисників FPV-дрон

Дата: 02.05.2024 09:47
Кількість переглядів: 62

Фото без описуШколярі Побужанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів під час проведення благодійного концерту, який відбувся в рамках відзначення Шевченківських днів, зібрали кошти та придбали для захисників FPV-дрон.

👉Його придбали через представників львівської волонтерської організації «Ukrainian Drive Power» та передадуть бійцям 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила Збройних Сил України.

‼️Зазначимо, що ці маленькі FPV-квадрокоптери ближнього радіуса дії з невеликим боєзарядом в умовах дефіциту артилерійських боєприпасів в ЗСУ фактично взяли на себе роль основного засобу ураження техніки і особового складу противника.

⚙️Кожен такий чи інший квадрокоптер, кожна гривня, зібрана на закупівлю засобів РЕБ, військових аптечок, різноманітного військового реманенту, автомобілів наближає нашу спільну перемогу над ворогом та зберігає не одне життя українського захисника.

✅Як повідомила депутат міської ради Марія Гаєвська, мешканці Побужан що третього четверга завантажують мікроавтобус згаданої волонтерської організації UDP продуктами харчування та відправляють нашим воїнам, які стоять на захисті країни від ворога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь