В Буську відбулася зустріч з родинами військових

Дата: 06.06.2024 17:08
Кількість переглядів: 59

Фото без описуУ четвер, 06 червня, в сесійній залі Буської міської ради відбулася зустріч з родинами загиблих, полонених та зниклих безвісти захисників Буської міської та Красненської селищної територіальних громад.

🔸Насамперед, її учасники вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих на війні українських воїнів, помолилися за їх вічний спочинок разом з настоятелем місцевого храму Св.Ап. Петра і Павла о. Петром Салабаєм.

🔸Зустріч пройшла у форматі "запитання-відповідь" та була розподілена на дві частини: у першій родичі військових отримали довідкову інформацію та роз’яснення щодо пошуку зниклих безвісти; проведення ДНК-тестів; пільг для ветеранів війни та їх родин; грошових виплат дітям; отримання юридичної та психологічної допомоги, тощо.

🔸У другій частині рідні військових мали можливість безпосередньо поспілкуватися і отримати консультаційну підтримку від юристки Офісу підтримки родин військовослужбовців Властимири Шкрибало, заступника голови Золочівської РВА Віктора Олійника, Буського міського голови Ростислава Сліпця, Красненського селищного голови Романа Фурди, представників Другого відділу Золочівського РТЦК і СП, соціального захисту, охорони здоров’я, пенсійного забезпечення, зайнятості, міграційної служби, правоохоронних органів, допомогу психологів Мальтійської служби допомоги.

📌 Зазначимо, що у Львові працює обласний Офіс підтримки родин військових при Львівській ОВА за адресою: м.Львів, вул. Коперника, 17, тел. 0682606815.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь